3 dl glutenmel
2 dl soyamel
1/2 ts salt
12.5 gr gjær
1/2 ss fiberhusk
2.5 dl vann
1-2 ss olje eller smør
2 dl soyamel
1/2 ts salt
12.5 gr gjær
1/2 ss fiberhusk
2.5 dl vann
1-2 ss olje eller smør
Stekes i cirka 30 min på 200 grader.. Det kan være forskjell på ovn til ovn, så greit å følge med litt ekstra den første gangen..
Loffen smakte godt i tynne skiver med smør og ost..
Jeg kan tenke meg at man kan lage ristet brød av skivene, bruschetta eller lage hvitløksbrød..
Mulighetene er uendelige..
Jeg har ikke brødform i hus, så utseendet ble som så :D
4 kommentarer:
Det så veldig godt ut!
nice, du bør fortsette m å legge ut oppskrifter! :D
Hei :)
Såg veldig godt ut dette brødet :) Men lurte på noe.....
Har du brukt tørr eller fersk gjær og har du hatt det til heving før steking ?
mvh Elin
Jeg brukte tørrgjær, og tror ikke jeg hadde det til heving :)
Legg inn en kommentar