tirsdag, august 08, 2006

Bonus hos dyrlegen

Når man importerer en hund fra en annen land som man har søkt om rabies-fritak.. Innen 7 dager etter å ha fått hunden hjem så skal hunden ha ormepille som skal gis av en veterinær.. Deretter skal veterinæren stemple det inn på EU-passet til hunden..
Så idag var det på tide å dra en lite tur til dyrlegen før fristen gikk ut.. Hos dyrlegen på venterommet var det selvsagt flere gamle damer som sa; "Ååå så søt"..
Inne hos dyrlegen ble Bonus ganske sinna.. Hun likte absolutt ikke at dyrlegen åpnet kjeven hennes med makt for å gi henne pilla og være sikker på at hun svelgte det.. Under forsøkene så pissa hun på meg.. Gøy.. Men hun svelga pillen og fikk et par godbiter som hun koste med seg etterpå.. Jeg kjøpte meg i tillegg Prednisolon for sikkerhets skyld hvis det skulle skje at hundene ble stukket av veps eller noe.. Fordi jeg ble stukket av en jævla veps idag.. Hvis det skulle skje at hundene ble stukket så skal det gis en tablett og dra til dyrlegen.. Mange gir en tablett og tror det er nok.. Men ikke alltid det er nok å bare gi en tablett.. Det er bedre å dra en gang for mye enn en gang for lite til dyrlegen..

Ingen kommentarer: