lørdag, august 12, 2006

Utstillingen på Bjerke

Vi var på en lite tur til utstillingen på Bjerke siden den bare ligger 5 minutter med gange unna.. Det var en god del folk der med en god del hunder.. Omtrent 4400 hunder var påmeldt.. Derav 64 chihuahuaer og 55 mopser.. Vi satt og titta på hundene som gikk i ringen.. Først ute var korthårete chihuahua.. Hann først så deretter hunn.. Det samme prosedyre med langhårete.. Det var en god del folk - både nye og gamle..
Dette var en god opplevelse i motsetning til andreutstillinger jeg har vært med på.. Rolig til tross det var bjeffing fra alle kanter nesten hele tiden.. Det var mange fine hunder med..

Bella var helt i hundre og ville hilse på alle sammen mens Bonus var litt mer forsiktig.. Men Bonus var populær
likevel.. Etterhvert ble Bonus så sliten at hun sov på fanget mitt mens Bella bare titta rundt og lekte med en dvergpincher.. Så skulle vi titte på mopser men de ble forsinket.. Så vi titta på grand danoiser som var før dem.. De er utrolige flotte egentlig om man tar dem i nærmere øyesyn.. Bella lekte med en av dem og var uredd - den tøffingen.. Men når man tenker på hvor stor de er sammenlignet med chihuahua.. Så må de ha ganske store bæsj sammenlignet med chihuahuabæsj.. Det er ikke meningen å fornærme noen her altså.. Det er bare et par tanker..

Ingen kommentarer: