mandag, september 11, 2006

Søndag 10.09.06

Det ble litt ringtrening på søndagen med Bonus og jentene til Adriana.. Bonus trenger mer trening, men hun er enda bare valp.. Så det er ikke så farlig.. Valpeshow er ikke så viktig som en utstilling er for en voksen hund..
Vi trente litt på å gå rundt med utstillingsbånd samtidig venne hundene til å stå på bord mens dommeren ser på dem..
-
Dette er den skjønne Elaiza som står pent her.. Jeg håper at Bonus vil få like fin pels som henne og ikke minst den herlige gemyttet Elaiza har.. Sprudlende glad chihuahua..
Blondie, den andre tispa til Adriana.. Hun er bare så herlig.. En hoppende glad chihuahua skal man nok lete lenge etter.. Gemyttet hennes er også super..
Elaiza og Blondie er cirka 7 mnd gammel..
Det var det beste ståbildet jeg fikk til av Bonus.. Men hun er valp enda så det er ikke så viktig på et valpeshow at hun er en proff.. Adriana skal stille henne ut for meg den 1. oktober i 4-6 mndsklassen, mens Elaiza skal stilles ut i 7-9 mnds klassen.. Dette skal bli gøy..
Etter ringtreningen gikk vi videre til Slottsparken der vi traff andre folk med chihuahuaer.. Bonus syntes ikke noe om det.. Det var nytt for henne.. Bella var også likedan på hennes første mopsetreff.. Så jeg satser på at det går bedre neste gang.. Det neste treffet blir nok på Kalvøya nåkommende torsdag kl 18 den 14. september.. Det er for å sosialisere Bonus mer så det ikke blir forferdelig når hun skal stilles ut og det er hundrevis av andre hunder der..

Ingen kommentarer: