torsdag, oktober 23, 2008

Fotoboks


Hva pokker er poenget med å senke farten til 60 km/t før en fotoboks når den faktiske fartsgrensa er 80 km/t?

4 kommentarer:

Linda K. Hansen sa...

Ja, jeg ønsker også en forklaring på dette! Unødvendig :P *hehe*

Anine sa...

Hææ? Vet ikke helt om jeg tok den. Å sette ned fartsgrensen til 60 rett før en fotoboks når den egentlige fartsgrensen er 80?? Så man kan altså fortsette å kjøre opptil 80 uten å bli tatt selv om det står 60 rett før fotoboksen?

Det har jeg alltid lurt på, for når det er den derre miljøfartsgrense-tullet på ring 2, eller var det ring 3?? Den fotoboksen på motorveien ca ved Nydalen.. Om vinteren er det jo miljøfartsgrense på 60, men jeg lurer veldig på om den fotoboksen tar oss om vi kjører over 60 i miljøfartsgrense-perioden, eller er den fortsatt innstilt på 80? Hvem har lyst til å finne det ut for meg? :p

ina desirèe sa...

hehe, dette her er samferdsel-norge i et nøtteskall... du, claudia, jeg tror du ville ha blitt en bra samferdselsminister med den interessen du har for vår tullete trafikk og alt som hører te :D

Claudia sa...

Nei, på noen strekinger med fartsgrense på 80 km/t med fotoboks enkelte steder, så bremser folk til 60 km/t i stedet for å kjøre 80 km/t..

Miljøfartsgrense er bare noe irriterende tøys, syntes jeg.. Det er der bare fordi enkelte må absolutt ha piggdekk.. Man trenger det ikke i Oslo.. Jeg tror faktisk at de stiller inn til 60 km/t når det er på tide for miljøfartsgrense..