mandag, oktober 13, 2008

Innmeldingsavgift...

...på treningsentre er bare til pynt.. De er der bare av en grunn - å få inn flere medlemmer.. Sånn treningsentre kan lokke med gratis medlemskap i perioder.. Og disse periodene er ganske ofte.. I januar er det gratis innmelding på grunn av ny start.. I februar er det innmeldingsavgift på 28 kr.. I mars er det et eller annet.. I april er det pga påsken og sånn fortsetter det resten av året.. De reklamerer stort med gratis innmelding og med et eller annet tilbud i tillegg.. Sånn folk skal tenke; "Oi, dette var billig - jeg slipper unna innmeldingsavgiften på entusenfemhundreellernoe".. Men de ender likevel som støttemedlemmer..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, og hvordan går oktober utfordringen så langt? Er støttemedlem på Myrens jeg. Vært det siden April. Vi trente der jevnlig fra nov-april, så noe kom det jo ut av det.. Jaja, snart er de kvitt meg som støttemedlem ;)

Kathrine sa...

Er heldigvis ikke støttemedlem:) Og slapp heldigvis unna medlemsavgiften som du nevnte om ja.. hehe. Men skjønner jo nå treningssenterne, penges skal jo tjenes inn på noen måte...