onsdag, juli 20, 2011

Jaaaaaapaaaaaaan

Etter nesten 24 timer med reise, og saa er vi fremme i Tokyo.. Med lite sovn saa sier det seg selv at vi er overtrotte, og syntes alt er morsomt.. Saa langt har vi vaert i Shibuya, for aa se verdens mest travleste lyskryss.. Bildet ble tatt fra Starbucks.. Et obligatorisk besok naar man er i utlandet..

Vi fikk ogsaa sett statuen av Hachiko.. Dette er en hjertevarm, sann historie om den lojale hunden Hachiko.. Hachiko fulgte sin herre til togstasjonen hver dag, og gikk tilbake hver ettermiddag for å mote ham etter jobb.. En dag dode hundeeieren.. Hachiko fortsatte trofast aa mote opp til samme tid hver eneste dag i ni aar for å vente paa sin herre.. Under sitt daglige besok berorte Hachiko livene til mange som jobbet rundt og pendlet gjennom det lokale torget.. Han laerte lokalbefolkningen om kjaerlighet, medfolelse og fremfor alt urokkelig lojalitet.. I dag finnes det en bronsestatue av Hachiko som sitter og venter utenfor Shibuya stasjon i Japan, som en permanent påminnelse om hans hengivenhet og kjærlighet..
Ellers saa har vi observert at eldre, japanske menn liker visst aa pille seg mye i orene for aa deretter studere funnet.. En av de brukte en penn til aa pirke seg i oret med.. Iiik.. Jentene her gaar bare med minishorts, eller miniskjort med hoye stovletter.. Mens alle gutter har en fancy frisyre.. Japan er et ganske primitivt land, til tross teknologien de har :)

2 kommentarer:

Glenn Mathilassi sa...

Høres ut som et spennende land, med mange kontraster. Kos deg masse på turen :)
Klem

Kathrine sa...

Artig å høre hvordan deres første dag har vært! Håper å lese mer!! Kos dere masse i Japan! Klem