torsdag, juli 21, 2011

Kyoto - 360 grader

I dag våknet vi tidlig for å dra til døveskolen i Shinagawa.. Den lå på den andre siden av Tokyo.. Tokyo er SVÆRT altså.. Heldigvis var det en direkte rute dit, så det gikk fint.. Men det gikk ikke like fint med taxisjåførene i Shinagawa.. De tre første kunne enten ikke lese eller engelsk.. Så jeg fikk en japaner til å skrive ut adressa på japansk..

Det var artig å besøke skolen.. Vi fikk se deler av barnehagen, og noen undervisningtimer.. Vi lærte også mye nytt og interessant om systemet der borte.. Men det kommer vi tilbake til senere..

Deretter tok vi toget til Kyoto.. Folka her virket veldig hjelpsomme, og trådte til så fort de så vi tok frem kartet.. Vi dro til Kyoto Tower for å få 360 grader utsikt over byen.. Nydelig å se på om kvelden.. Vi fikk ekstra valuta for pengene gitt.. Tårnet hadde utsikt til et hotell, og vi sikta inn kikkerten på hotellet for moro skyld.. Der var det et par som hadde litt action.. Vi fikk sett litt pupper, rumpe og tissefant ;)

Vi så enda en japaner som pillet seg i ørene.. Samme mann nappet til løken sin på senga samtidig som han pillet seg i ørene.. Iiikk..

2 kommentarer:

Glenn Mathilassi sa...

Hahahaha.. Jeg ler så jeg griner her :D
Men artig at dere fikk besøkt en døveskole da :) Hvordan var det å forstå tegn på japansk da?

Claudia sa...

Japansk tegnspråk var ikke enkel å forstå, men det gikk på et vis :)