torsdag, juli 28, 2011

The Rainbow Bridge

I gaar skulle vi liksom slappe av, og ta ting med ro.. Men vi endte opp med aa gaa i 6 timer i strekk uten aa merke det for vi kom hjem med vonde og omme haeler.. Saa vi bestemte oss for aa ta det med ro i dag, men det funket visst daarlig for oss.. Det ble fullt opp i dag likevel.. Vi dro til Tokyo Tower.. Taarnet likner paa Eiffeltaarnet i Paris, men taarnet her er noen meter hoyere.. Det var litt skummelt aa ta glassheisen opp, men det gikk greit.. Jeg har bittelitte hoydeskrekk :)

Vi fikk sett rundt Tokyo, men det var litt taake saa vi fikk ikke sett saa langt.. Vi foretok en planking paa tarnet.. Paa golvet hadde de saanne glassvinduer for aa se ned, og det var ogsaa skummelt aa ligge over glassvinduet.. Det kjentes litt rart aa ligge der og se rett ned.. Men det var goy :)

Etter besoket saa tok vi tog og metro til Odaiba for aa besoke et spasted.. Odaiba er en liten by paa en kunstig oy.. Japan er saa langt fremme i mye rart, men likevel lever de etter gamle regler.. Vi fikk ikke slippe inn paa grunn av tatoveringene.. Det sies at tatoveringer symboliserer kriminalitet.. Tatoveringer blir ofte forbindet med yakuza..

Fra Wikipedia:
Yakuza (やくざ eller ヤクザ) er navnet som brukes på japanske grupper som bedriver organisert kriminalitet. Begrepet kan også brukes for å beskrive medlemmene av en slik gruppe; man sier at vedkommende er en yakuza. Ofte omtales yakuzaen i vesten som japansk mafia, selv om begrepet mafia opprinnelig brukes for å beskrive grupper som opererer i Italia, eller har italiensk opphav. Yakuzaen er i dag blant de mest betydningsfulle eksponentene for organisert kriminalitet i verden.


De har saa vidt begynt med aa akseptere tatoveringer uansett her i Japan de siste aarene.. Men det gaar visst sakte.. Man ser knapt noen med tatoveringer her.. Saa jeg er sikkert et syn her med mine.. Vi har sett og hort at de fleste har tatoveringer paa ryggen eller paa hoftene hos jentene.. De tatoverer helst ikke saa store, og paa steder som kan skjules godt..

Saa vi fant oss noe aa spise i stedet, og slappet litt av der for vi gikk rundt det ene senteret.. Da vi var ferdig, gikk vi videre til neste senter.. Vi kom tilfeldigvis over et slags tivoli inne, og tok et par karuseller der inne.. Det var for prangende, og mye saanne sote ting at vi bare ble der i et par timer.. Til slutt tok vi taxi over Regnbue-broen.. Utrolig vakkert syn om kvelden, og man kan se hvor levende Tokyo er fra Odaiba..
Bildet er fra Google, siden det ikke gaar aa overfore bilder paa denne pcen :)

2 kommentarer:

Glenn Mathilassi sa...

Jeg er misunnelig.. Vil også besøke Japan. Kos dere masse :)

tina f sa...

Hei Claudia!
Er så artig å følge bloggen på deres vei gjennom Japan :) Håper alt står bra til!
Ha flotte dager!!
Klem fra Tina